Nástup možný IHNED nebo dle domluvy.
Náplň práce:
Komplexní řízení chodu kuchyně – od objednávek surovin, přes plánování a kontrolu přípravy pokrmů až po dodržování kvality a hygienických standardů. Aktivní rozvoj kuchyňského provozu – hledání nových receptur, inovace jídelníčku a zvyšování efektivity práce. Spolupráce s nutričním terapeutem a vrchní sestrou. Podílet se na rozvoji kuchyně. Vedení a motivace týmu kuchařek, plánování jejich směn a zajištění jejich dalšího rozvoje. Udržování standardů HACCP a kontrola dodržování hygienických předpisů a norem.
Požadavky:
Komunikativnost. Znalost HACCP a bezpečnostnich standardů. Trestni rejstřik bez záznamu. Ochotu učit se nové věci
Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: reditelka@uspskalicka.cz;
- telefonicky na čísle 606 641 083 - paní Alena Hegerová