Náplň práce: zodpovídat za přípravu, správnost a úpravu receptur; vytvářet nové technologické a sanitační postupy; kontrolovat výrobek po celou dobu výroby, především z hlediska jakosti; provádět kontrolu procesních parametrů, kontrola CCP; vést potřebnou dokumentaci; řešit neshody ve výrobě a informovat odpovědné pracovníky; pravidelně školit zaměstnance v oblasti GHP, GMP, Food Safety.
Očekáváme: vzdělání VŠ/popřípadě SŠ potravinářského či příbuzného oboru podmínkou (vhodné pro studenty/absolventy VŠ), AJ - středně pokročilá úroveň (slovem a písmem), základní znalost MS Office, komunikační a organizační dovednosti, týmovou práci.
Nabízíme: pracovní poměr - úvazek 37,5 hod./týden, zaučení a podporu od seniorních kolegů, práci ve stabilní společnosti s letitou historií, nástup možný ihned, smlouva na dobu určitou 1 rok, předpoklad prodloužení na neurčito.
Benefity: 5 týdnů dovolené, roční valorizace mzdy, příspěvek na dopravu, Benefit Plus karta, stravenkový paušál, dotované stravování, příspěvek na penzijní pojištění, prodej výrobků za zvýhodněné ceny, dary při životním a pracovním jubileu.