Náplň práce:
- Zajištění procesů systému managementu kvality a bezpečnosti potravin.
- Zodpovědnost za evidence stanovených kritických bodů CCP.
- Systému kvality podle normy BRC.
- Udržování vnitřních systémů řízení jakosti podle standardů EU.
- Řízení analytických vzorků. Znalost mikrobiologie ve vztahu k chlazenému htovému jídlu a výrobnímu prostředí.
- Znalost a kontrola HACCP včetně implementace, hodnocení, kontroly.
Požadavky :
- VŠ vzdělání (oblast potravinářství) nebo odpovídající praxe (kvalita v potravinářství).
- Znalost systémů kvality a bezpečnosti potravin.
- PC (min. Microsoft Office) + běžná uživatelská zdatnost.
- Smysl pro pořádek, pečlivost při zpracovávání dokumentace.
Mzdové ohodnocení dohodou (dle znalostí a praxe).
Kontaktovat nás můžete e.mailem.