Pracovní pozice - pracovník/ce v potravinářské výrobě (nápoje)
Pracovní místo je vhodné i pro tyto cílové skupiny: osoby zdravotně postižené (potvrzení OSSZ) a osoby dlouhodobě nebo opakovaně nezaměstnané (min.12měsíců v posledních 24 měsících, potvrzení ÚP).
Požadavky na kvalifikaci a kompetence: středoškolské vzdělání, základní pracovní návyky, schopnost dodržovat hygienické postupy, schopnost se samostatně dopravit do místa výkonu práce, schopnost fyzické činnosti, střídání stoj, sed, chůze a zvedání a přemisťování břemene do hygienického limitu (do 15kg váhy); nekuřák (s ohledem na práci s potravinami není možnost kouřit během pracovní směny, ani o přestávkách), bez závislosti na jiných látkách a činnostech; Práce probíhá jak ve vnitřním tak i ve venkovním prostředí, práce nese prvky sezónnosti. Jedná se o práci v sociálním podniku s nabídkou integrační podpory. Pracovní místo je nabízeno pro pomoc osobám ze zmíněných cílových skupin.
Výhody:
Integrační podpora, přizpůsobení pracovní doby, rozvoj pracovních kompetencí a vzdělávání, zaměstnanecké ceny pro výrobky podniku.
Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP.