Zajišťuje:
- sestavování běžných a speciálních diet a nutričních potřeb pacientů se zaměřením na preventivní a léčebnou výživu
- řídí, kontroluje a zodpovídá za práci v oblasti dietního stravování
- ve spolupráci se šéfkuchařem se podílí na optimální skladbě stravy pro pacienty
- zhotovování jídelních plánů v návaznosti na energetické hodnoty diet
- odborný dohled nad dodržováním technologických postupů a hygienických zásad při přípravě, podávání a manipulaci se stravou
- skladování zboží, podílí se na inventarizaci zboží a výrobků
Požadujeme:
- vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění (SZŠ/VOŠ/VŠ - nutriční asistent, nutriční terapeut, nutriční specialista)
- aktivní přístup k práci, spolehlivost
- výborné komunikační schopnosti
- profesionální vystupování, vstřícný přístup k pacientům a kolegům na pracovišti
Uvítáme: praxi v oboru (není podmínkou, místo je vhodné i pro absolventy)
Nabízíme:
- přátelský kolektiv
- podporu dalšího vzdělávání
- výše platu dle odborných znalostí a předešlé praxe
- zázemí stabilní organizace
- propracovaný adaptační proces
- čerpání z fondu FKSP
- špičkové pracovní prostředí - nově vybudované prostory stravovacího oddělení
Kontakt: osobně, e-mailem, telefonicky