Náplň práce:
o příprava teplých a studených pokrmů podle receptur,
o příprava masa a zeleniny pro finální úpravu,
o organizování a řízení práce pomocných sil v kuchyni,
o obsluha technologických zařízení v provozu,
o spolupráce při tvorbě MENU,
o kontrola kvality surovin a pokrmů,
o dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů.
Kvalifikace k výkonu povolání:
o střední vzdělání s výučním listem v oboru kuchař-číšník, práce ve společném stravování - velkou výhodou,
o možno nahradit prokazatelnou praxí v oboru v min. délce 2 roky,
o časová flexibilita,
o pečlivost, spolehlivost a samostatnost.
Vzdělání možno nahradit adekvátní praxí v oboru.
8 hodinové směny od pondělí do pátku, So, Ne - volno.
Zaměstnanecké výhody:
o férové mzdové ohodnocení,
o osobní ohodnocení dle pracovního výkonu,
o plně hrazené stravování,
o příjemný kolektiv,
o nadstandardní pracovní prostředí ve zcela nové, moderně vybavené provozovně,
o individuální péče při zaškolování do pracovní pozice.
V případě zájmu pište na uvedený email, nebo volejte v čase 8:00 - 11:00 hod, PONDĚLÍ - PÁTEK.
Možná je i osobní návštěva -
Místo, případně čas: Kozlovna Barborský dvůr, Barborská 37/4, Kutná Hora-Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora, v čase 8:00-11:00 hod., PONDĚLÍ - PÁTEK - domluvit předem telefonicky.