Kuchař / kuchařka:
• Příprava jídel dle jídelního lístku ( teplá a studená kuchyně)
• Stanovuje technologický postup při rozsáhlé výrobě jídel, včetně kontroly jejich dodržování,
navrhuje případně vlastní receptury při dodržování správných technologických postupů
• Spolupracuje při sestavování jídelního lístku pro přípravu pokrmů
• Volí vhodný technologický postup pro přípravu pokrmů
• Vydává a expeduje hotové pokrmy
• Organizuje a řídí práci ostatních pracovníků kuchyně při výrobě jídel
• Provádí hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu
• Plní další úkoly stanovené nadřízeným pracovníkem
Nutná znalost HACCP a dodržování hygienických předpisů
Výhodou je praxe v oboru v sociálních službách, ve školství nebo zdravotnictví.
Odměňování podle NV 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě., 6. platová třída, po zapracování možnost osobního příplatku
Příspěvek na stravování a příspěvek na produkty spoření na stáří z FKSP
Kontakt: Vaníčková Marie, vanickova@centrum-pohoda.cz, 555 530 825 nebo osobně (8-14)