Šéfkuchař/ka v hotelových restauracích
📍 Mariánské Lázně
💰 100 000 - 150 000 Kč
📄 Plný úvazek
Zaměstnavatel:
HOTELIS s.r.o.
Kontaktní osoba:
Jana Svěrkošová
Telefon:
Druh pracovního poměru:
Plný úvazek
Popis pracovní pozice
Hledáme zkušeného/zkušenou šéfkuchaře/šéfkuchařku, který/která povede náš gastronomický tým v prestižním Grandhotelu Nabokov. Pokud máte vášeň pro moderní i klasickou kuchyni, chuť tvořit jedinečné menu a vést tým profesionálů, pak hledáme právě Vás.
Co Vás u nás čeká:
- vedení kuchyně a organizace práce kuchařského týmu
- strategické plánování surovin, zajišťování a kontrola zásobování kuchyně
- dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních standardů
- kontrola kvality pokrmů a výdej jídel
- spolupráce s vedením hotelu na rozvoji gastronomických konceptů.
Koho hledáme?
- vyučení v oboru (nebo prokazatelná praxe)
- praxe na pozici šéfkuchaře/šéfkuchařky (výhodou v hotelových provozech)
- kreativita, smysl pro detail a moderní gastronomické trendy
- zkušenost s vedením a motivací týmu
- spolehlivost, flexibilitu a profesionální přístup.
Co nabízíme:
- odpovídající finanční ohodnocení 100.000,- Kč až 150.000,- Kč dle praxe a zkušeností
- odpovědná a prestižní pozice v luxusním hotelu
- moderně vybavené pracovní prostředí.
Upřesňující informace: pracovní poměr zatím na dobu 1 roku s možností prodloužení, pracovní doba rovnoměrná Po-Pá (časy dle domluvy).
Co Vás u nás čeká:
- vedení kuchyně a organizace práce kuchařského týmu
- strategické plánování surovin, zajišťování a kontrola zásobování kuchyně
- dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních standardů
- kontrola kvality pokrmů a výdej jídel
- spolupráce s vedením hotelu na rozvoji gastronomických konceptů.
Koho hledáme?
- vyučení v oboru (nebo prokazatelná praxe)
- praxe na pozici šéfkuchaře/šéfkuchařky (výhodou v hotelových provozech)
- kreativita, smysl pro detail a moderní gastronomické trendy
- zkušenost s vedením a motivací týmu
- spolehlivost, flexibilitu a profesionální přístup.
Co nabízíme:
- odpovídající finanční ohodnocení 100.000,- Kč až 150.000,- Kč dle praxe a zkušeností
- odpovědná a prestižní pozice v luxusním hotelu
- moderně vybavené pracovní prostředí.
Upřesňující informace: pracovní poměr zatím na dobu 1 roku s možností prodloužení, pracovní doba rovnoměrná Po-Pá (časy dle domluvy).
Odpovědět na nabídku práce
Šéfkuchař/ka v hotelových restauracích